ook dat nog

Zo kan het ook nog!! We zijn blij dat de gemeente Haarlem meer gezond verstand aan de dag legt dan het Hoogheemraadschap Gooi en Vecht! Recreatieschap Spaarnwoude spant echter de kroon! Daar is ingezet op 600%! Kijk op de Erfpachtpagina!

Heeft u er al eens bij stil gestaan dat de investering in een brandhaspel met een dompelpomp (je woont op het water of je woont niet op het water!) en een paar brandblussers heel aardig opweegt tegen de ellende van een onverwacht ongenoegen in de vorm van brand? Die haspel is trouwens ontzettend handig in de zomer voor de tuin!

In vervlogen tijden was het gebruikelijk dat de ‘Schouwer’ van de gemeente het schip kwam inspecteren of het aan alle eisen voldeed voordat een woonvergunning werd afgegeven. Opmerkelijk hierbij was dat aan de hand van de gehanteerde meetlat het aantal opgemeten beschikbare vierkante meters eenvoudigweg door twee werd gedeeld, met als resultante een aantal personen dat op het schip mocht wonen. Zie hieronder. Duidelijk mag zijn dat de toenmalige wetgeving echt uit de vorige eeuw stamde.

Nedstat Basic - Free web site statistics

.